Közel hozzád

Tudomány Nyelviskola Budapest 100% nyelvtudás garanciája
Tel.: (+36 1) 368 1156 | Fax: (+36 1) 388 5072 | info@tudomanynyelviskola.hu | 1033 Budapest, Tavasz utca 3.Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

A Tudomány Nyelviskola a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola

Miért fontos, hogy minősített nyelviskolában tanulj?

Történetünk

1991-ben magyar-angol szakos főiskolai hallgatóként megálmodtam egy nyelviskolát. Három angolcsoporttal, bérelt iskolai tantermekben kezdtük az oktatást. Hosszú út vezetett odáig, hogy immár több mint húsz év elteltével egy megbízható, szakmailag és emberileg nagyon erős csapat vezetőjeként Óbuda legrégebbi nyelviskolájának büszke vezetőjeként köszönthetlek nálunk.

Több tízezer elégedett diákunk a legjobb referencia arra, hogy nálunk valóban megtanulhatsz idegen nyelveket. Ami tőlem és kollégáimtól függ, mindent biztosítunk számodra ehhez: kellemes környezetet, szakmai hozzáértést, naprakész tananyagot, korrekt hozzáállást. Már csak a Te elhatározásodra és szorgalmadra van szükség ahhoz, hogy az újabb nyelvek birtokában a világ újabb részleteit fedezd fel.

Várunk szeretettel a Tudomány Nyelviskola tanulójaként! Ígérem, nemcsak tudásod fejlődik, de rengeteg fantasztikus élménnyel is gazdagodsz majd nálunk!

Légrádi Tamás

Légrádi Tamás

a Tudomány Nyelviskola alapítója

Vissza a főoldalra itt: Nyelviskola | Vissza a lap tetejére: Itt!

Mik a terveid, tapasztataid a nyelvtanulással kapcsolatban? Megosztanád velünk?
Most extra kedvezményt adunk érte!
Kattints ide!

Tudomány Nyelviskola Kft. | © Copyright 1990-2015 | Minden jog fenntartva!