Közel hozzád

Tudomány Nyelviskola Budapest 100% nyelvtudás garanciája
Tel.: (+36 1) 368 1156 | Fax: (+36 1) 388 5072 | info@converzum.hu
 

 

 

Másképpen magyarul

Hungarian reloaded

MMIA-2.2.4/3-2016-00002 számú projekt

 

Projektünk programokkal színesített nyelvtanulási lehetőséget biztosít a képzettek számára. A tantermi képzés különböző óraszámú és intenzitásos nyelvtanfolyamokat tartalmaz. Ezzel párhuzamosan létrehozunk egy mobilapplikáción alapuló online felületet is, amely projektidőszak befejeztével bárki számára fejlődési és gyakorlási lehetőséget biztosít.

 A projektbe való bekapcsolódással kapcsolatos információkkal hamarosan jelentkezünk.

Our project provides a variety of language learning opportunities. The classroom training includes language courses at various dates and different intensity. Simultaneously, an online interface is created which is based on a mobile application and provides development and practice possibilities for anyone who has completed the project period.

 

Kedves Érdeklődők! Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy ingyenes projektünk lezárult.
Üdvözlettel,
MMIA projekt szakmai vezetése


Dear Applicants, We would like to inform you, that our free project ended.
Kind regards,
MMIA management team

 

 

Online játékos gyakorlatok/ Practice your Hungarian

Tanulj játszva!
Jó helyen jársz, akár fejleszteni, akár tesztelni szeretnéd a nyelvtudásodat.
Az alábbi témák mindegyikében 12 izgalmas feladat vár rád.
Jó tanulást és jó szórakozást!

Magyarország

A játék 12 feladatból áll. Egy-egy feladat megnyitása előtt egy számmal találkozol. Minden egyes szám egy Magyarországgal kapcsolatos adatot takar. A feladat megoldását követően vidd az egeret újra az adott számra, és megtudod, hogy milyen Magyarországgal kapcsolatos információt rejt a szám.

  Magyarország
Budapest  

Budapest

A játék 12 feladatból áll. Egy-egy feladat megnyitása előtt egy számmal találkozol. Minden egyes szám egy Budapesttel kapcsolatos adatot takar. A feladat megoldását követően vidd az egeret újra az adott számra, és megtudod, hogy milyen Budapesttel kapcsolatos információt rejt a szám.

Balaton

A játék 12 feladatból áll. Minden feladatot egy kérdőjel jelöl, ami egyben egy Balaton melletti település nevét is takarja. Kattints egy kérdőjelre, és oldd meg a feladatot! A feladat megoldását követően vidd az egeret újra az adott kérdőjelre, és megtudod, hogy milyen információt rejt a kérdőjel.

  Balaton
Rubik-kocka  

Rubik-kocka

A játék 12 feladatból áll. Az egérrel keresd meg, melyik négyzet aktív. Minden aktív négyzet egy magyar feltaláló nevét jelöli. A feladat megoldását követően vidd az egeret újra az adott négyzetre, és további információkat kapsz a feltalálóról.


tl_files/tnyi/images/EIA_3/MMIA.jpg


EIA fejléc

Kedves Érdeklődő!

Az Európai Integrációs Alap és a Belügyminisztérium által támogatott ingyenes magyarnyelv-oktatási program 2015. március 31-én véget ért. A program során közel 600 harmadik országbeli, Magyarországon tartózkodási engedéllyel rendelkező hallgató ismerkedett meg a magyar nyelv alapjaival és a magyar kultúrával, élettel. Amennyiben ismét lehetőséget kapunk a program folytatására, eddigi érdeklődőinket tájékoztatni fogjuk.

Iskolánk fizetős magyar nyelvtanfolyamokat is indít, ezekről ezen a linken kaphatsz tájékoztatást.

 

 

Dear Visitor,

The free Hungarian language learning program supported by the European Integration Fund and the Ministry of the Interior came to its end on March 31, 2015. During the program nearly 600 third country students who have residence permit in Hungary gained basic Hungarian language skills and learnt about Hungary and the Hungarian culture. Should we be given the opportunity in the future to continue with this program, we will duly inform those who have inquired so far.

Our school also runs paying courses, please click here to get more information.

These are the countries our students came from so far:

Eddig ezekből az országokból fogadtunk hallgatókat:

EIA föld

Vissza a főoldalra itt: Nyelviskola | Vissza a lap tetejére: Itt!

Tudomány Nyelviskola Kft. | © Copyright 1990-2015 | Minden jog fenntartva!